Η Ψάρρας Εμπορική Τροφίμων ΙΚΕ έχει ως αντικείμενο την τροφοδοσία καταστημάτων μαζικής εστίασης και τουριστικών επιχειρήσεων με όλα τα απαραίτητα προϊόντα και πρώτες ύλες για την καθημερινή λειτουργία τους.

Με έδρα τη Νέα Κούταλη της Λήμνου τροφοδοτεί καθημερινά τις τοπικές επιχειρήσεις με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ψυγείου, κατάψυξης και ξηρού τροφίμου, καθώς και πληθώρα αναλώσιμων, υλικά συσκευασίας, χαρτικά, απορρυπαντικά και προϊόντα καθαρισμού.

ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - SOCIAL MEDIA

Ανατέθηκε στο γραφείο μας να δημιουργήσουμε το νέο λογότυπο της επιχείρησης, το σύνολο της εταιρικής ταυτότητας και την γραφιστική προσαρμογή του rebranding στα social media της επιχείρησης. Πηγή έμπνευσης για το σύμβολο του λογοτύπου αποτέλεσε το αρχικό γράμμα του ονόματος του ιδιοκτήτη της εταιρίας Χρυσόστομο Ψάρρα συνδυασμένο με το σχήμα του νησιού διατηρώντας με αυτό τον τρόπο το στοιχείο της συνέχειας και της αναγνωρισιμότητας της συγκεκριμένης επιχείρησης σε σχέση με τον ιδιοκτήτη.

Για την τυπογραφία του λογοτύπου επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε μία bold στιβαρή γραμματοσειρά με κεφαλαία γράμματα, εναρμονισμένη οπτικά στο concept και στον σχεδιασμό του λογοτύπου της επιχείρησης, αποπνέοντας κύρος στην παράδοση εξυπηρετησης της επιχίρησης. Τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από το τοπ’ιο της λήμνου με έφαση στο θαλασσινές αποχρώσεις καθώς το χωριό της νέας Κούταλης αποτελεί ένα απο το πιο γραφικά ψαροχώρια του νησιού.

Με ανάλογο αισθητικό τρόπο προσεγγίσαμε την γραφιστική επιμέλεια των tiles στα κοινωνικά δίκτυα της επιχείρησης. Τα κείμενα και η χρήση κατάλληλων hashtags προσαρμόζοναι στις ανάγκες της επιχείρηση ανάλογα την εποχή προοθώνας τα αντίστοιχα προιόντα.

Scope

  • Branding
  • Creative Content

Δείτε όλα τα project

Projects

Είστε έτοιμοι;

Επικοινωνία