Το Lieon είναι ένα μικρό εργαστήρι χειροποίητων διακοσμητικών αντικειμένων, στην Λήμνο.

 

Λήιον, στη Λήμνο λένε το σπαρμένο χωράφι λίγο πριν τον θερισμό.

Το χρυσό χρώμα του θέρους, αγγίζει και εμπνέει βαθιά την ιδιοκτήτρια Δέσποινα Μουστάκα γιατί χαρακτηρίζει την ερωτική Λήμνο που σε συνδυασμό με τη αλμύρα του Αιγαίου μας γεμίζει μαγεία!

Η αγάπη της για τις χειροποίητες δημιουργίες, την Λήμνο και η προσήλωσή της στην υψηλή αισθητική, αποτελούν αξία για το λήιον

Το υλικό που χρησιμοποιείτε για τις διακοσμητικές δημιουργίες λήιον έχει ως βάση το νερό, είναι βιώσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζωάκια. Δεν περιέχει διαλύτες, είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC’S). Είναι ελαφρύ, ανθεκτικό στην θερμότητα και στις κρούσεις.

Concept Φωτογράφισης

Η ιδιοκτήτρια του Lieon δημιούργησε για την χριστουγεννιάτικη σεζόν αντικείμενα με βάση το μαύρο χρώμα. Μας ζήτησε να αναλάβουμε την concept και προιοντική φωτογράφιση των αντικειμένων για χρήση στα social media του Lieon και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα (www.lieon.gr)

Ήταν αυτονόητο όταν είδαμε συγκεντρωτικά τα προϊόντα να συναποφασίσουμε να συνεχίσουμε την σκούρα αισθητική για το περιβάλλον της concept φωτογράφισης. Θέσαμε σαν βάση σκουρόχρωμο φόντο και εντάξαμε στη φωτογράφιση χριστουγεννιάτικα στοιχεία όπως χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, φυλλώματα και κλαδιά. Ο φωτισμός διατηρήθηκε σε χαμηλή ένταση ώστε να αναδεικνύει ατμοσφαιρικά τα αντικείμενα.

Για την προϊοντική φωτογράφιση όλης της σειράς χρησιμοποιήσαμε λευκό φόντο και ξύλινες επιφάνειες αξιοποιώντας επιλεκτικά στοιχεία από τα περιβάλλοντα των concept φωτογραφίσεων.

Scope

  • Photography
  • Creative Content

Δείτε όλα τα project

Projects

Είστε έτοιμοι;

Επικοινωνία