Το Tεχνικό Γραφείο με μακρά ιστορία και εμπειρία του Χ. Παντελαρούδη και της Α. Βασιλείου βρίσκεται στην Λήμνο και ειδικεύεται σε Μελέτη-επίβλεψη οικοδομικών εργασιών, οικοδομικές άδειες, Αρχιτεκτονικές μελέτες, Στατικές μελέτες, Τοπογραφικά, Ενεργειακά πιστοποιητικά, Κτηματολόγιο, Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, Διακόσμηση, Άδειες λειτουργίας επιχειρήσεων, Εκτιμήσεις ακινήτων και Γνωστοποιήσεις ειδικών σημάτων τουριστικών καταλυμάτων απο το Tεχνικό Γραφείο τουΧ. Παντελαρούδη και της Α. Βασιλείου

Οπτικοποίηση

Αναλάβαμε την δημιουργία του λογοτύπου και τον σχεδιασμό banner.

Για το λογότυπο αξιοποιήσαμε τα αρχικά γράμματα των επωνύμων των ιδιοκτητών του γραφείο με τέτοιο τρόπο ώστε να αναπαρασταθεί τρισδιάστατα ο κύβος, ένα από τα βασικότερα δομικά στοιχεία του σχεδιασμού και κατασκευής σπιτιών. Συνδυάσαμε το τίτλο Tεχνικό Γραφείο με την ίδια χωροταξική έμφαση με τα ονόματα των ιδιοκτητών δίνοντας σημασία τόσο στην ιδιότητα της επιχείρησης όσο και στα- γνώριμα στο κοινό τους- επώνυμα. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν επιλέχθηκαν με γνώμονα το αστηρό πλαισίου που προσφέρει η αντίθεση μαύρου και λευκού ενώ το πορτοκαλί σχετίζεται με το χρώμα του ηλιοβασιλέματος για το οποίο είναι γνωστό τουριστικά η Λήμνος.

Στο Banner διατηρήσαμε την κομψή minimal αισθητική με αυστηρές νότες προσθέτοντας επιπλέον σχήματα και αξιοποιώντας και προσθέτοντας ένα από τα έργα του γραφείου αποτυπώνοντάς το γραφιστικά.

Scope

  • Branding
  • Banner Design

Δείτε όλα τα project

Projects

Είστε έτοιμοι;

Επικοινωνία