Η εταιρεία Digilust συνεργάστηκε με το γνωστό εστιατόριο “Σπιτικές Λιχουδιές”, το οποίο με την αλλαγή του ονόματός του σε “Ελιά”, αποτυπώνει μια νέα εποχή στην πορεία του. Μετά από πολλές συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών με την εμπνευστική ιδιοκτήτρια, κυρία Θεοδοσία Καλημανά, καταλήξαμε στην δημιουργία ενός λογοτύπου που συνθέτει αρμονικά τα στοιχεία της ελιάς και της θάλασσας, εικονογραφώντας την κοντινή του τοποθεσία στο λιμάνι.

Αυτή η συμβολική αναπαράσταση μέσω του λογοτύπου αποτελεί μια οπτική γέφυρα που ενώνει την πλούσια παράδοση και τις γευστικές απολαύσεις που προσφέρει το εστιατόριο, με την αναζωογονητική αύρα της θάλασσας. Το αποτέλεσμα είναι ένα λογότυπο που αντανακλά την αισθητική του “Ελιά” και τονίζει τη μοναδικότητα της εμπειρίας που προσφέρει στους πελάτες του. Είναι μια οπτική υπόσχεση για όλα όσα το εστιατόριο αντιπροσωπεύει: αυθεντικότητα, φρεσκάδα και ποιότητα.

Η Digilust είναι υπερήφανη για αυτή τη δημιουργία και ευχαριστεί την κυρία Καλημανά για την εμπιστοσύνη της στην οπτική αναπαράσταση της ιστορίας και των αξιών του εστιατορίου “Ελιά”.

Scope

  • ReBranding
  • Logo

Δείτε όλα τα project

Projects

Είστε έτοιμοι;

Επικοινωνία