Μοναδική στο είδος της η εταιρία της οικογένειας Ψάρρα με έδρα τη Λήμνο και ρίζες από τη Μικρά Ασία παράγει και εμπορεύεται εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα για το μπάνιο.

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ

Η επιλογή Brand Name βασίστηκε στο όραμα της εταιρίας να προωθεί μέσα από τα προϊόντα της την «Συνειδητοποιημένη ατομική φροντίδα»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ύφος της φωτογραφίας στις προϊόντικές φωτογραφίσεις και τις καμπάνιες της εταιρίας βασίζεται στη minimal αισθητική, προβάλλοντας έτσι την elegant εταιρική ταυτότητα της.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Ο στρατηγικός σχεδιασμό της διαδικτυακής επικοινωνίας της εταιρίας και έπειτα η δημιουργία περιεχομένου σε website και social media είναι απόρροια της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρίας.

ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Η έμπνευση πίσω από το λογότυπο συνδέεται με την κουλτούρα του ευ ζην, της αρμονίας με τη φύση και της εσωτερικής ισορροπίας. Το icon σχεδιάστηκε ώστε να θυμίζει μάνταλο, σύμβολο που σχετίζεται με την φύση, την αιωνιότητα και την γονιμότητα. Στο κέντρο του ρόδακα βρίσκεται το αρχικό του επωνύμου της ιδιοκτήτριας οικογένειας. Με αυτόν τον τρόπο επικοινωνείτε σημειολογικά η διάθεση της εταιρίας να αποτελεί το κέντρο της δραστηριότητας που υποστηρίζει και προωθεί την αυτοφροντίδα.

Επιλέχθηκε κλασική τυπογραφία που αναδεικνύει την μακρά πορεία της εταιρίας ενώ η παλέτα των χρωμάτων βασίστηκε στα χρώματα της Λήμνου. Πιο συγκεκριμένα το τιρκουάζ εκτός από το ότι παραπέμπει στις παραλίες του νησιού, προσφέρει ψυχική και σωματική χαλάρωση αίσθηση ασφάλειας και ηρεμία, ενώ το χρυσό έχει θετική ακτινοβολία που προάγει την αρμονία.

E-SHOP

Για την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της Treat Me Well χρησιμοποιήσαμε καθαρές γραμμές, μίνιμαλ αισθητική, χωρίς περιττά και φλύαρα στοιχεία, τα οποία δείχνουν από τη πρώτη στιγμή το επαγγελματικό στίγμα της εταιρίας.

Δώσαμε έμφαση στην εύκολη πλοήγηση και την ταχύτητα φόρτωσης και δημιουργήσαμε ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών. Με ένα κλικ ο χρήστης μπορεί να βρει γρήγορα και εύκολα ό,τι ακριβώς αναζητεί και με την βέλτιστη εμπειρία να προχωρήσει στην αγορά του.

Scope

  • Branding
  • Strategic Planning
  • Photography
  • Creative content
  • E-shop

Colors & Material

GOLD

#a69668

LIGHT CYAN

#aabdbf

SPACE GRAY

#dbdbdb

Typography

Playfair Display

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Roboto

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Δείτε όλα τα project

Projects

Είστε έτοιμοι;

Επικοινωνία