Στους πρόποδες του Κάστρου, εκεί όπου η θάλασσα αγγίζει τη γη, βρίσκεται το εστιατόριο Romeo, μια επιχείρηση που από το 1992 χρησιμοποιεί τα καλύτερα προϊόντα της Λημνίας Γης και της Θάλασσας του Αιγαίου, για να προσφέρει στους πελάτες της αυθεντικές Ελληνικές και Μεσογειακές συνταγές.

ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Η μοναδική τοποθεσία του εστιατορίου που βρίσκεται δίπλα στο κύμα και κάτω από το γραφικό κάστρο της Λήμνου καθώς και η αποτύπωση των στοιχείων που επικρατούν στην διακόσμηση αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσής μας. Η ώχρα αντιπροσωπεύει την χαρά και την λάμψη ενώ το μπλε συμβολίζει την γαλήνη και την ηρεμία που προσφέρει η θάλασσα και ο ουρανός με τα οποία έρχεται άμεσα σε επαφή ο πελάτης του εστιατορίου. Αντιγράφοντας την αρχιτεκτονική του τοπίου τοποθετήσαμε στο πάνω μέρος το στοιχείο του κάστρου, στο κάτω μέρος το στοιχείο του νερού και ενδιάμεσα το πιρούνι που συνδέει την φύση της δραστηριότητας της επιχείρησης με το τοπίο.

Οι επαγγελματικές κάρτες ακολούθησαν την αισθητική του λογότυπου προσθέτοντας ένα διακριτικό επαναλαμβανόμενο μοτίβο κύματος στην μία όψη της επαγγελματική κάρτας.

Scope

  • Εταιρική ταυτότητα

Δείτε όλα τα project

Projects

Είστε έτοιμοι;

Επικοινωνία