Η Magic wood είναι η βιοτεχνία επεξεργασίας ξύλου με έδρα τη Λήμνο που δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1977. Οι συνεχείς επενδύσεις στις εγκαταστάσεις και στον μηχανολογικό εξοπλισμό την έχουν εξελίξει σε κορυφαία εταιρία παραγωγής επίπλων, κουφωμάτων, κουζίνας κ.α. για ιδιώτες και επαγγελματίες εντός και εκτός Λήμνου. Η υψηλή αισθητική, η ποιότητα και η καινοτομία είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρίας και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων ανταγωνιστών.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η Digilust ανέλαβε την διαχείριση των Social Media (Instagram & Facebook) της εταιρίας ολοκληρώνοντας έτσι την συνολική διαδικτυακή προβολή της με κοινή αντιπροσωπευτική αισθητική ως βάση. Προτεραιότητα στην δημιουργία περιεχομένου πέρα από την ανάδειξη των σημαντικών έργων ήταν και η προβολή των ιδιοκτητών της οικογενειακής επιχείρησης και της σχέσης τους με την εξέλιξη της στον χρόνο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στόχος μας μέσα από την δημιουργία φωτογραφικού περιεχομένου ήταν η φωτογραφική τεκμηρίωση τόσο της παραγωγής των έργων καθαυτών όσο και η προβολή της καθημερινότητας της Magic Wood που αποτελεί δέλεαρ για τους επισκέπτες των σελίδων.

WEB DESIGN

Στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας δώσαμε έμφαση στις εικόνες των έργων της εταιρίας. Παράλληλα χρησιμοποιήθηκαν μίνιμαλ στοιχεία διατηρώντας τον καθαρό και λειτουργικό χαρακτήρα αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο με σύγχρονο ύφος τα έργα. Χρησιμοποιήθηκαν γήινα χρώματα όπως το καφέ και το κεραμιδί που αποπνέουν συναισθηματική ηρεμία, γαλήνη και ευχαρίστηση αλλά και το μπλε σκούρο. Συνδυαστικά τα χρώματα εκπέμπουν ένα αριστοκρατικό ύφος που συνάδει με το εκτόπισμα ποιότητας της εταιρίας.

Τα κείμενα διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να είναι κατανοητά και φιλικά προς τους αναγνώστες αλλά και ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Διασφαλίστηκε η καλύτερη εμπειρία ως προς την πλοήγηση οργανώνοντας ένα σωστό user interface που λειτουργεί εξαιρετικά σε όλες τις συσκευές.

Scope

  • Εταιρική ιστοσελίδα
  • Δημιουργικό περιεχόμενο
  • Φωτογραφία
  • Video

Colors & Material

RED WOOD

#aa4137

NAVY BLUE

#031e2b

BROWN

#5b4b43

Typography

Roboto

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Δείτε όλα τα project

Projects

Είστε έτοιμοι;

Επικοινωνία