Το Ιsola είναι ένας πολυχώρος λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μύρινα που περιβάλλεται από το χαρακτηριστικό φυσικό τοπίο της Λήμνου. Το Ιsola Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις παιδότοπου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, γήπεδα τένις και cafe.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Οι ιδιοκτήτες του πολυχώρου Isola αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα του από Playland σε Isola με σκοπό να επικοινωνήσουν περισσότερο τα ξεχωριστά τοπογραφικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης τους. Η νέα ονοματοδοσία προκύπτει από την λέξη isolation καθώς είναι χτισμένη σε απομονωμένη περιοχή ανάμεσα σε λόφους με εύκολη πρόσβαση. Με αυτό στο μυαλό μας η Digilust δημιούργησε ένα σύγχρονο και minimal αισθητικής λογότυπο που υπονοεί την τοποθεσία της επιχείρησης σε σχέσης με το περιβάλλον της. Επιλέξαμε τα συγκεκριμένα γήινα χρώματα που προκύπτουν απευθείας από τα σημεία θέασης της επιχείρησης. Ήταν σημαντικό για τους ιδιοκτήτες να συμπεριλάβουν στο λογότυπο τις υπηρεσίες τους που για αυτούς ήταν η κάθε μία ξεχωριστή αλλά όλες μαζί εξίσουσημαντικές: Tennis club, Playland, Cafe.

SOCIAL MEDIA CONTENT

H Digilust ανέλαβε την μετάβαση της Playland σε Isola στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης Facebook και Instagram. Ιδιαίτερη πρόκληση για εμάς ήταν ο δημιουργικός σχεδιασμός και επιμέλεια των tiles. Κληθήκαμε και καταφέραμε να συνδυάσουμε ταυτόχρονα την εταιρική ταυτότητα με μία αντιπροσωπευτική οπτική επικοινωνία όλων των υπηρεσιών, διατηρώντας την υψηλή αισθητική, την απλότητα και την κομψότητα που αποπνέει από την ίδια του τη φύση ο χώρος.

Scope

  • REBRANDING
  • CREATIVE CONTENT