Η Ισχυρή Λήμνος είναι υποψήφια δημοτική παράταξη με αρχηγό τον Dr Θωμά Λούκα για τις επόμενες δημοτικές εκλογές της Λήμνου που θα λάβουν χώρα στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Οπτικοποίηση

Ο Θ. Λούκας (Ισχυρή Λήμνος) προσέγγισε την εταιρία μας προκειμένου να δημιουργήσει έναν διαδικτυακό πυρήνα δημοσίου χαρακτήρα μέσω του οποίου θα πραγματοποιεί την προεκλογική του εκστρατεία. Επιλέχθηκε η πλατφόρμα του Facebook ως το δυναμικότερο μέσο προώθησης καθημερινού περιεχομένου. Αποφασίσαμε ότι η δημιουργία σήματος της παράταξης, η δημιουργία fb cover και η επαγγελματική φωτογράφιση στούντιο είναι τα καταλληλότερα στοιχεία που θα απογειώσουν την διαδικτυακή επικοινωνία και δημοτικότητα του.

Επικοινωνιακός στόχος του λογοτύπου είναι η εικαστική αναφορά σε δύο βασικούς πυλώνες του νησιού: του πρωτογενούς τομέα και του τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού. Χρησιμοποιήθηκαν τρία διαφορετικά βασικά χρώματα ώστε να επικοινωνείτε η πολιτική πολυφωνία της παράταξης. Μία παράλληλη κατεύθυνση χρησιμοποιήθηκε και για την δημιουργία του cover της σελίδας στο Facebook προσαρμοσμένη στην χρήση της σελίδας από συσκευή κινητού.

Φωτογραφία

Φωτογραφίσαμε τον Θ. Λούκα στο studio της εταιρίας μας αξιοποιώντας τεχνητό φωτισμό και λευκό background. Τα πορτρέτα αξιοποιήθηκαν στο δημιουργικό του fb cover και στην επικοινωνία του με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Facebook

Scope

  • Photography
  • Creative Content
  • Branding

Δείτε όλα τα project

Projects

Είστε έτοιμοι;

Επικοινωνία